KLART: Buffy får en uppföljare – originalskådespelarna återvänder

KLART: Buffy får en uppföljare – originalskådespelarna återvänder

Filmtopp
15 september 2023 kl. 14:15

Ta fram träpålarna, det är dags att jaga vampyrer!

Det är dags för "Buffy"-universumet att expandera ytterligare. Nu återförenas åtta av originalskådespelarna för att berätta ett nytt kapitel – denna gången i ljudform.

Mellan 1997 och 2003 sändes 145 säsonger av TV-serien Buffy the Vampire Slayer, i vilken vi följde en grupp ungdomar som – med livet som insats – gjorde allt för att hålla småstaden Sunnydale säker från diverse sataniska varelser.

Serien blev en stor succé och har än i dag ett hängivet kultfölje världen över. Det var också genom den som Sarah Michelle Geller blev en av branschens hetaste namn.

Buffy the Vampire Slayer
Foto: 20th Century Fox 

Buffy får en uppföljare – originalskådespelarna återvänder

Nu är det dags att återvända till Buffy-universumet på nytt, men denna gången i ljudform, detta meddelar Audible på Twitter/X.

Enligt CBR är det klart att åtta av originalskådespelarna återvänder i sina roller för att låna ut sina röster till Slayers: A Buffyverse Story, som utspelas tio år efter TV-seriens finalavsnitt.

De som är klara för att återvända är James Marsters (Spike), Charisma Carpenter (Cordelia), Anthony Head (Giles), Juliet Landau (Drusilla), Emma Caulfield (Anya), Amber Benson (Tara), James Charles Leary (Clem) och Danny Strong (Jonathan).

Ljudserien ska följa fanfavoriten Spike som går undercover i Los Angeles för att smälta in bland stadens ondskefulla filurer. Han får det hett om öronen när den nya vampyrdräparen Indira avslöjar honom och han tvingas återgå till sina "barnvakts"-aktiviteter.

Det och mycket mer kan vi förvänta oss av "Slayers: A Buffyverse Story", som har premiär den 12 oktober på Audible.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL