Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kirsten Dunst och George Clooney i ny TV-serie

Kirsten Dunst och George Clooney i ny TV-serie

Kristian Andersson | Nyhet
26 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
26 juni 2018

Kirsten Dunst och George Clooney i mörk TV-serie.

Deadline rapporterar att de två välkända skådespelarna Kirsten Dunst och George Clooney ska göra TV-serie tillsammans. Men de kommer inte enbart att spela i serien, utan också hjälpa till med produktionen.

YouTube har precis gjort en deal med AMC att göra en serie på tio episoder, en timme vardera. Serien kommer att bli en mörk komedi, som fått namnet On Becoming A God In Central Florida. I serien kommer Kirsten Dunst och George Clooney att ha varsin roll, men de kommer även att producera serien tillsammans. Är du sugen på mer Dunst och kanske kostymdrama? Här kan du läsa om genrens 10 bästa.

Det är alltså YouTube och AMC som gör en ny serie tillsammans. Manuset till filmen kommer skrivas av Robert Funke och Matt Lutsky.

Serien utspelar sig i Orlando, Florida under tidigt 90-tal där Dunst spelar Krystal Gill, en lågavlönad arbetare på en vattenpark. Hennes liv vänds helt upp och ner då hon börjar tjäna extremt bra via bolaget Amways bonussystem. För er som inte vet vad Amway är, så är det internetbaserad affär specialiserad på skönhetsprodukter. Eftersom hon tjänar stora pengar böjar hon också klättra i samhälles hierarki.

Charlie McDowell kommer att regissera.

Är du sugen på en serie med Dunst och Clooney i huvudrollerna?

NÄSTA ARTIKEL