King Kong chanslös i den nya filmen?

King Kong möter kolossalt hot i den nya filmen

Axel Diedrichs
04 december 2023 kl. 09:12
ANNONS
ANNONS

Slår sig samman med Godzilla

Har du missat trailern till uppföljaren "Godzilla x Kong: The New Empire"? I den fortsätter monsterbataljerna, den här gången King Kong och Godzilla på samma sida.

Kong har flera gånger visat sig vara en mäktig apa som kunnat ta sig an det mesta av motstånd. I biofilmen från 2021 fick vi se honom ställa sig mot självaste Godzilla. När uppföljaren på Godzilla vs. Kong, kommer ut på världens biografer får vi se en ännu större fajt ta plats inför oss, då med dessa ikoniska monstren på samma sida. En första trailer till Godzilla x Kong: The New Empire visar att de ställs inför ett nytt, kolossalt hot. 

Den nya monsterverse-filmen placerar de två publikfavoriterna Kong och Godzilla i samma lag mot ett enormt dödligt hot som är gömt inom vår värld och som nu hotar all existens. Samtidigt gräver handlingen djupare i de mysterier som finns på Skull Island och jättarnas ursprung.

Se trailern till "Godzilla x Kong: The New Empire" här: 

Filmen är även den gjord av Adam Wingard som regisserade Godzilla vs. Kong. I trailern lyser människorna med sin frånvaro, men på rollistan får vi se Rebecca Hall som även var med i föregångaren. Andra som medverkar är Dan Stevens och Brian Tyree Henry.  

Den nya filmen förväntas ha biopremiär den 12 april 2024. I din väntan rekommenderar vi att du ser nya "Godzilla Minus One" som möjligtvis är den bästa Godzilla-filmen hittills

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL