Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kardashians

Keeping up with the Kardashians skrotas

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 september 2020

Sista säsongen släpps 2021.

Reality-TV får sig en törn när Kardashian-klanens populära serie "Keeping up with the Kardashians" läggs ner.
– Det är med tungt hjärta som vi säger hej då, säger familjemedlemmarna på sociala medier.

I dag möttes vi av beskedet om att långköraren Keeping up with the Kardashians läggs ner. Reality-programmet har rullat sedan 2007, men den nästkommande säsongen blir alltså den sista.

Efter 14 år och 20 säsonger meddelade Kardashian-familjen på sociala medier att de inte kommer att fortsätta att synas i TV-rutan, i alla fall inte i Keeping up with the Kardashians.

Kim Kardashians Instagram skriver stjärn-entreprenören följande:

Det är med tungt hjärta som vi har tagit det svåra beslutet att säga farväl till Keeping up with the Kardashians.

Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals avsnitt och flertalet spin-offs, är vi bortom tacksamhet till er alla som har följt oss under alla dessa år. Genom de bra stunderna, de dåliga stunderna, glädjen, tårarna och de många relationerna och barnen. Vi kommer för alltid att vårda de underbara minnena och de oräkneliga personer vi har träffat under resans gång

Reality-serien har gjort familjen Kardashian-Jenner till ett globalt fenomen. I serien följer vi mamma Kris Jenner och barnen Kim, Kloé, Kourtney Rob, Kendall och Kylie.

För mer läsning, scrolla vidare! Spana också in vår krönika om Naked Attraction – serier som utmanar vår skribents nakenångest!