Keanu Reeves gör egen serietidning om urmänniska

Keanu Reeves gör egen serietidning om urmänniska

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 19 juli 2020 kl. 12:07

Keanu Reeves serietidning

Keanu Reeves är inte enbart en känd skådespelare. Just nu jobbar han på en egen serietidning med en huvudkaraktär med namnet BRZRKR.

Keanu Reeves har många bollar i luften och förutom en intensiv karriär som skådespelare med flera filmer på väg, jobbar han också vid sidan om som serietecknare och berättare. 

 USA Today rapporterar att Keanu Reeves just nu jobbar på en en serietidning om en karaktär med namnet BRZRKR som utseendemässigt är inspirerad av Keanu Reeves själv. Totalt ska hans berättelse bestå av 12 upplagor.

I Reeves serietidning får vi följa karaktären BRXRKR som är en form av urmänniska och något av en halvgud som levt på jorden i tusentals år. Det enda sättet han kan dö på är om han besegras i strid. Karaktären blir på grund av hans krafter rekryterad av den amerikanska regeringen som vill att han ska utföra extremt farliga uppdrag.

Det är ännu oklart när hans serietidning kan tänkas ha premiär. Läs också vilken film som tog sig in på Netflix topplista över mest streamade filmer.

NÄSTA ARTIKEL