Kärt återseende i Farmen 2023 - “Så sjukt och så overkligt”

Kärt återseende i Farmen 2023 - “Så sjukt och så overkligt”

14 mars 2023 kl. 07:03
ANNONS
ANNONS

Sandra i tårar efter den känslosamma överraskningen

Deltagarna började känna sig riktigt rastlösa på “Farmen” 2023 när de plötsligt överraskades av sina nära och kära.

Varning för spoilers: Artikeln beskriver händelserna i dagens avsnitt av "Farmen" 2023.

Uttråkade farmare

I väntan på tävlingar var det uttråkade farmare som jobbade på med sina sista uppdrag. Viktor Bergström, Sandra Öder och Sebastian Västerlund arbetade med att riva kohagen och Viktor berättade att han tycker att det har varit en tuff tid på Farmen 2023. Däremot uttryckte han att det som har varit enklast under tävlingens gång har varit att “trolla” de andra för att ta sig till finalen.

– Jag står för att jag har varit en ful spelare, det gör jag. Det har jag ju varit, det kan jag inte ljuga om, sa Viktor.

Viktor och Sandra river kohagen i Farmen 2023
Sandra nekar till fulspel i "Farmen" 2023. Foto: TV4 / C More

Viktor frågade de andra om hur fult de har spelat vilket Sandra direkt nekade till. Hon sa att hennes spel har varit ärligt genom hela tävlingen. Sebastian valde att vara tyst under samtalet, vilket Viktor misstänksamt reagerade på.

– Jag har kommit så här långt i spelet tack vare mig själv som person och min strategiska förmåga. Jag har varit spindeln i nätet den här sommaren, utan att folk vet om det, och tack vare att jag har varit en riktigt smart spelare så har det tagit mig ända in i finalveckan, berättade Sebastian.

Deltagarnas anhöriga kom till gården i Farmen 2023
Farmarna överraskades med ett besök av sina anhöriga. Foto: TV4 / C More

Det blev ett kärt återseende

Farmarna blev lyckligt överraskade när deras anhöriga kom till gården med mat och dryck. Viktor och Nebil fick återse sina bästa vänner, Sebastian och Sandra fick möta sina pappor och Asiatou och Tora tog emot sina syskon med öppna armar. 

– Det är min pappa liksom, min bästa vän, min största idol, förklarade en tårögd Sandra om att återse sin pappa igen.

De anhöriga letar efter nyckeln till storbondestugan i Farmen 2023
Sandra Öders pappa letar i stuprännan efter nyckeln. Foto: TV4 / C More

Efter att ha berättat för varandra om vad som hänt på gården och i världen blev det snabbt dags för de anhöriga att tävla. De anhöriga skickades ut på jakt efter den gömda nyckeln till storbondestugan. Den som hittade nyckeln först var Nebils vän Niklas och duon belönades därför med att tillsammans få övernatta i storbondestugan.

Fest på logen i Farmen 2023
Efterfest på logen. Foto: TV4 / C More

Fest på logen

Efter bad och grillfest bestämde sig gänget för att ha fest på logen. Det blev en kväll fylld av skratt, lekar och gott humör.

– Det var så sjukt och så overkligt att våra föräldrar och nära och kära sitter där ihop med oss. Vi är så jävla lättpåverkade och vi är så glada på livet, det här var den bästa festen jag har varit med om i mitt liv, sa Sandra.

I morgon blir det kamp på “Farmen” 2023 och det ser du på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL