Dödsfällan först ut – då har alla Beck-filmer premiär 2022-2023

Kaotiska starten för nya TV4 Play – flera användare med tekniska strul

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 22:08 | Publicerad 14 augusti 2023 kl. 13:08

"Jobbar för fullt med att lösa det"

Upplever du tekniska strul på nya TV4 Play? Då är du inte ensam. Enligt kanalens kommunikationschef har de problem på specifika modeller.

I dag är det lanseringen av nya TV4 Play som tar över allt innehåll från C More. Men flytten har inte varit helt utan sina komplikationer då flera användare har upplevt problem med tekniken. TV4 menar att de nu arbetar för fullt för att lösa det så snabbt som möjligt.

Kaotiska starten för nya TV4 Play – flera användare med tekniska strul
Senare i höst får vi se nästa Beck-film landa på TV4 Play. Foto: TV4.

Kaotiska starten för nya TV4 Play – flera användare med tekniska strul

Under premiären av nya TV4 Play är det många som haft problem med både bild och ljud på tjänsten. Till tidningen Expressen ger TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg lugnande besked och menar att de är fullt medvetna om besvären.

– Vi vet att det förekommer på vissa specifika modeller och jobbar för fullt med att lösa det, säger han till Expressen.

Däremot ger han ingen prognos gällande när det kommer att vara löst för de användare som upplever problem. De som har abonnemang på TV4 Play kommer att få mer information om flytten i stort under dagen. Möjligen kommer man då att kunna kommunicera ut när tekniken förväntas vara helt ordnad.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring flytten från C More till TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL