Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Kommer det bli en Haters Back Off! säsong 3 på Netflix?

Kommer det bli en Haters Back Off! säsong 3 på Netflix?

Sebastian Hansson | Nyhet
08 november 2017
Sebastian Hansson | Nyhet
08 november 2017

Youtube-karaktären Miranda Sings från tv-serien Haters Back Off! ser ut att leva vidare, om teamet bakom serien får bestämma.

Haters Back Off! säsong 3
Foto: Netflix

Det kan bli en "Haters Back Off!" säsong 3. Teamet bakom serien har många idéer som de vill bygga vidare på och nu är det främst upp till Netflix att förverkliga dessa eller inte.

Netflix-serien Haters Back Off! hade nyligen premiär för sin andra säsong. Serien bygger på karaktären Miranda Sings (Colleen Ballinger) som började som Youtube-fenomen 2008 och som ifjol tog klivet över till Netflix.

Den första säsongen handlade om Mirandas Youtube-karriär från det att hon laddar upp sin första video tills hon blir viral. Säsong två fortsatte berättelsen och handlar om hur Miranda tjänar pengar på sina videos.

 

Det finns i dagsläget inget officiellt besked om att säsong 3 är på väg. Enligt Angela Kinsey som spelar Miranda Sings mamma, finns det dock redan planer på ytterligare en säsong. I en intervju med Elite Daily säger hon följande:

Netflix har under 2017 valt att lägga ned flera av sina serier. Några av dessa är Sense8, The Get Down, Girlboss och Gypsy. Häromdagen meddelade Netflix de stoppar allt samarbete med Kevin Spacey och att House of Cards framtid är oviss.

Skulle du vara  intresserad av Haters Back Off! säsong 3?