Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Justice League – hur mycket har Avengers regissör filmat om?

Justice League – hur mycket har Avengers regissör filmat om?

Evelina Block | Nyhet
14 november 2017
Evelina Block | Nyhet
14 november 2017

Enligt The Playlist, är det 15-20% reshoots av "Justice League". Det vill säga, omtagningar och nyinspelat material. Mycket har således förändrats sedan filmen påbörjade sin produktion.

Jesse Eisenbergs återkomst som Lex Luthor påstås ha klippts bort. I och med Wonder Womans dundersuccé ska Gal Gadots amazon fått extra scener och screentime. Det ryktas även att filmen med alla sina nyinspelningar ha getts en lättsammare ton. Zack Snyder och Joss Whedon har distinkt olika filmstilar trots allt.

Många har dock undrat över, just hur mycket av Whedons tagningar som kom med i filmen (Whedon som fick gå in, då Snyder lämnade projektet på grund av personliga skäl).

Skådespelarna i filmen, såsom Gal Gadot har gått ut och försvarat omtagningarna. Hon menar att så pass mycket av filmen redan var inspelat, att tonen inte kan ha förändrats särskilt mycket. Men det är producenten Charles Roven som avslöjat just hur mycket material som är Whedons nya tagningar.

Producenten fortsätter sedan förklara hur svårt det var för Snyder att lämna över sitt projekt. Men trots att någon annan tog över, är filmen ändå sammanhängande. Och likt Gadot menar han att med 15-20%, finns det inte så mycket du kan ändra.

Snart är det dags att avgöra själv. Den 17:e november har Snyder och Whedons Justice League premiär. Vi har redan sett filmen och du hittar vår recension här.

Ska du också se filmen på fredag?

NÄSTA ARTIKEL