Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jurassic World

Då kommer "Jurassic World 3"

Kristian Andersson | Nyhet
26 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
26 februari 2020

Inspelningen av den tredje Jurassic World-filmen påbörjades tidigare i veckan. I samband med detta har man släppt filmens titel.

Det tredje Jurassic World-filmen har fått namnet "Jurassic World: Dominion" och nu har filmens regissör Colin Trevorrow använt Twitter för att sprida en bild som visar att arbetet med filmen är i full gång.

Nu pågår inspelningen av den tredje Jurassic World-filmen. I samband med detta har filmens regissör, Colin Trevorrow, lanserat en bild på Twitter där han avslöjar filmens titel – Jurassic World: Dominion.

I den kommande filmen kommer vi att få återse skådespelare som Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy Daniella Pineda och Justice Smith. Vi kommer också att få se veterantrion från originalfilmen Jurassic Park (1993), nämligen: Laura Den, Sam Neill och Jeff Goldblum.

I Dominion kommer självfallet Steven Spielberg att ha en roll som producent och antagligen hjälpa Trevorrow att få projektet i fas med de övriga filmerna. Universal och Amblin Entertainment finansierar satsningen och distribuera filmen tillsammans berättar Dark Horizons.

Jurassic World: Dominion förväntas ha premiär den 11 juni 2021.

Är du sugen på en ny Jurassic World-film?

NÄSTA ARTIKEL