Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jurassic World-regissören gör Sagan om Ringen serien

Jurassic World-regissören gör Sagan om Ringen serien

Axel Diedrichs | Nyhet
04 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
04 juli 2019

J. A. Bayona gör inledningen på Sagan om Ringen-serien.

Foto: New Line Cinema.

Amazons största satsning hittills har hittat sin första regissör. J. A. Bayona som senast gjorde "Jurassic World: Fallen Kingdom" ska göra de första två avsnitten till Sagan om Ringen serien.

Sagan om Ringen serien uppges bli en enorm satsning som kommer att kosta flera miljarder att göra. Fem säsonger är redan beställda och nu börjar pusselbitarna falla på plats till den första säsongen. Variety rapporterar att Amazon hittat sin första regissör, J. A. Bayona som senast gjorde Jurassic World: Fallen Kingdom.

Foto: Universal.

Många kommer att ställa sig skeptiska till valet av regissör eftersom att Sagan om Ringen-trilogin är helig i mångas ögon, och att Bayonas senaste film fick mycket kritik världen över. Läs Filmtopps recensent Rasmus Torstenssons bedömning av filmen, han beskriver den som en "monstruös besvikelse".

Nej, Jurassic World: Fallen Kingdom må vara en miss, men vi ska inte glömma bort vad Bayona gjort tidigare i karriären, som Barnhemmet och The Impossible. Men om han lyckas ta revansch på blockbuster-fronten återstår att se.

Vad tycker du om valet av regissör, kan Bayona hålla för något så stort och viktigt som Sagan om Ringen serien?

NÄSTA ARTIKEL