Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jurassic World.

Jurassic World 3 blir en vetenskapsthriller

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juni 2021

Regissören Colin Trevorrow menar att filmen ska utforska genetisk kraft.

Den tredje Jurassic World-filmen ska ha biopremiär nästa år, men redan nu går regissören Colin Trevorrow ut och hävdar att den blir en vetenskapsthriller som ska utforska genetik.

Jurassic World hade premiär 2015 och gav världen den stora och bombastiska fortsättningen på Jurassic Park-filmerna som många väntat på. En uppföljare släpptes 2018 och den tredje filmen väntas ha premir nästa år.

Colin Trevorrow har regisserat första och nu även den tredje filmen Jurassic World: Dominion. Nu går han ut och hintar på att den tredje filmen blir en form av vetenskapsthriller som ska utforska genetisk kraft.

– Vi har inte riktigt kunnat prata om den genetiska kraften än och kraften bakom den. Vad dessa dinosaurier existens just nu på vår planet verkligen representerar och hur allt hör ihop med hoten vi också möter i dag, sa Colin Trevorrow i en exklusiv intervju med Screen Rant

I den tredje Jurassic World-filmen får vi inte barsa se Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvända i sina respektive rollern, utan även originaltrion Sam Neill, Jeff Goldblum och Laura Dern är också tillbaka.

MER LÄSNING:

Se nya trailern till Witcher säsong 3.

NÄSTA ARTIKEL