Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Julianne Moore under förhandlingar om The Woman in the Window

Julianne Moore under förhandlingar om The Woman in the Window

Kristian Andersson | Nyhet
13 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
13 juli 2018

Julianne Moore kanske spelare mystisk granne i Fönstret åt gården-homage.

Två av dagens största skådespelare kan kommat att medverka i samma film, Amy Adams och Julianne Moore. Filmen i fråga heter "The Woman in the Window" och baseras på en bästsäljande roman av A. J. Finns.

Enligt Hollywood Reporter är Julianne Moore just nu i förhandlingar om en roll i The Woman in the Window, där Amy Adams har huvudrollen. Filmen kommer görs av produktionsbolaget Fox 2000.

Filmen är baserad på A. J. Finns bästsäljande roman The Woman in the Window. Amy Adams ska spela barnpsykologen Anna Fox som, på grund av sin torgskräck, inte har lämnat sitt hem på månader utan spenderar dagarna med att blanda alkohol med medicin. Fox tror också att hon har bevittnat ett fasansfullt brott hos en av grannfamiljerna, men ingen tror henne.

Julianne Moore kommer att spela mamma till en underlig grannpojke och hela historien är givetvis en vinkning till Alfred Hitchcocks mästerverk Fönstret åt gården.

Pulitzervinnaren Tracy Letts har skrivit om boken till ett manus tillsammans med Scott Rudin. Producenten bakom filmer är bli Eli Bush. Joe Wright, som senast gav oss Darkest Hour, regisserar filmen.

Vad tror du om en thriller med skådespelarna Julianne Moore och Amy Adams tillsammans?