Jude Law – En skam att Woody Allens nya film inte släppts

Jude Law – En skam att Woody Allens nya film inte släppts

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 20 november 2018 kl. 08:11

Amazon Studios har lagt "A Rainy Day in New York" på hyllan.

Tidigare i år tog Amazon Studios beslutet att lägga Woody Allens nya film "A Rainy Day in New York" med avsikt att aldrig visa den. Jude Law, som medverkar i filmen, har nu uttalat sig om saken.

Jude Law, aktuell som Dumbledore i Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott, berättar i en intervju med The New York Times att han tycker det är en skam att Woody Allens film A Rainy Day in New York (där han själv har en roll) lagts på hyllan av distributören Amazon Studios.

It’s a terrible shame. I’d love to see it. People worked really hard and put a lot in, obviously himself included.

Law säger i intervjun att han gärna hade sett filmen, och att det är många människor som arbetat hårt med att skapa den, inklusive Allen själv. Förutom Law medverkar även Timothée Chalamet, Elle Fanning, Rebecca Hall och Selena GomezA Rainy Day in New York som alltså stoppats från att släppas. Detta på grund av de anklagelser om sexuellt ofredande som Allen fått riktat emot sig av sin styvdotter Dylan Farrow, som på nytt blivit uppmärksammade under #metoo-hösten. Allen har nekat till anklagelserna.

Både Chalamet och Hall skänkt sina löner från filmen till välgörenhetsorganisationer som arbetar mot sexuellt ofredande, och Hall har offentligt sagt att hon ångrar sin medverkan. Även om Law alltså tycker det är synd att Amazon Studios valt att gömma A Rainy Day in New York, medger han att han skulle behöva tänka rejält över frågan om att arbeta med Allen igen.

Vad tycker du om Amazon Studios beslut att inte släppa "A Rainy Day in New York"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL