Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The People Under the Stairs.

Jordan Peele gör remake av Wes Craven-skräckis

David Lindahl | Nyhet
02 november 2020
David Lindahl | Nyhet
02 november 2020

Ska producera en ny version av "The People Under the Stairs".

Jordan Peele fortsätter på rysarspåret och ska nu producera den första remaken av skräckfilmsikonen Wes Cravens filmer. Det är "The People Under the Stairs" som ska få nytt liv.

Det har gått fem år sedan skräckfilmsikonen och regissören Wes Cravens gick bort. I dag är hans filmer fortfarande mycket populära, speciellt nu i Halloweentider. Med klassiker som Terror på Elm Street, The Hills Have Eyes och Scream skrämde han miljoner av människor under flera decennier.

Nu rapporterar Collider att Jordan Peele blir den första som tar sig an den gamla mästarens verk och gör om i en ny tappning. Det är skräckisen The People Under the Stairs från 1991 som ska dammas av och få ett nytt liv.

Originalet handlar om en ung pojke och två vuxna tjuvar som fastnar i en källare efter att de  gjort inbrott i ett hus för att stjäla ägarnas unika samling av mynt.

Jordan Peele har nyligen regisserat rysaren Us och tidigare den hyllade Get Out. Med en nyinspelning av The People Under the Stairs fortsätter han på sitt skräckfilmsspår och den här gången som producent. 

Läs också om att Ethan Hawke och dottern Maya Hawke ska göra en film om en tonåring som suktar efter Beatles-ikonen George Harrison.

NÄSTA ARTIKEL