Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jon Bernthal i ny film med Matt Damon och Christian Bale?

Jon Bernthal i ny film med Matt Damon och Christian Bale?

Kristian Andersson | Nyhet
15 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
15 juni 2018

Jon Bernthal är kanske aktuell i ny storfilm Ford V Ferrari.

På senare tid har Jon Bernthal börjat bli ett namn i Hollywood. Inte minst efter att han har medverkat i filmer som The Wolf of Wall Street, The Accountant, Baby Driver och Fury. Nu kanske han åter igen får en roll tillsammans med väldigt stora skådespelare, nämligen Matt Damon och Christian Bale.

Regissören bakom filmen Logan, nämligen James Mangold, ska regissera Ford V Ferrari och kändisar som Matt Damon och Christian Bale har anslutit sig. Nu går det rykten om att Jon Bernthal också fått en roll.

Hela historian är baserad på en sann berättelse om bilmärket Fords uppkomst. Vi får följa ett gäng bilälskare och ingenjörer, som leds av visionären Carroll Shelby (Damon) och hans racerförare Ken Miles (Bale). Henry Ford II är ägaren av bolaget, fast besluten om att bygga bilar från grunden.

Enligt Empire så går det rykten om att Jon Berthal ska spela Lee Lacocca en högt uppsatt chef hos Ford under 1960-talet, men som med tiden hoppade av och anslöt sig till Chrysler.

Filmen kommer påbörjas inom en snar framtid. Om Bernthal ska kunna gå med i projektet eller ej beror på om han hittar tid, han har ganska mycket för sig. Bernthal är just nu aktuell i The Punisher och Windows, här kan du läsa med om The Punisher.

Är du sugen på mer action av Bernthal?