Johnny Depp om bojkottningen: "Jag tänker inte på Hollywood"

Johnny Depps syrliga diss efter bojkotten: "Tänker inte på Hollywood"

Axel Diedrichs
09 juli 2023 kl. 21:00

Har stjärnan gjort sin sista stora studiofilm?

Under en presskonferens för nya filmen "Jeanne du Barry" skickade Johnny Depp syrlig diss till Hollywood, och hintade om att han kan vara färdig med att göra studiofilm.

Det har snart gått fem år sedan Johnny Depp senast medverkade i en ordentlig studiofilm, Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott. Men efter att ha vunnit rättegången mot exfrun Amber Heard, som bland annat påstått att han misshandlat henne, är han nu på väg att få tillbaka möjligheterna i sin karriär. När Depp nyligen befann sig på Cannes för att promota sin senaste film Jeanne du Barry, där han spelar kung Ludvig XV av Frankrike, berättade han att om den stormiga tiden och hur han kände sig bojkottad av Hollywood när han sparkades och sen inte erbjöds några jobb. Han passade även på att skicka en känga mot "Drömfabriken". 

Johnny Depps syrliga diss efter bojkotten: "Tänker inte på Hollywood"
Johnny Depp på Cannes Filmfestival. Foto: The Times and Sunday Times (skärmbild via Youtube).

Johnny Depp ger sin syn på bojkottningen och skickar syrlig diss: "Tänker inte på Hollywood"

När Amber Heard publicerade en artikel i The Washington Post 2018 där hon påstod att hon hade blivit utsatt för våld i hemmet gick det snabbt utför exmaken Johnny Depp. Inte bara sparkades han från Fantastiska vidunder-serien, han dumpades även av Disney som han gjort många filmer för. Vidare var det ingen stor studio som ville ta i honom. Men trots detta menar Depp att han inte kände sig bojkottad under tiden. Anledningen? Att han inte tänker på Hollywood.

– Kände jag mig bojkottad av Hollywood? Du måste sakna puls för inte känna att inget av detta händer, att det bara är ett konstigt skämt och att jag har sovit de senaste 35 åren. Men naturligtvis, när du blir ombedd att säga upp dig från en film du håller på att göra på grund av vokaler och konsonanter som flyger runt i luften... då känner du dig lite bojkottad. Känner jag mig bojkottad nu? Nej, inte alls, säger Johnny Depp och fortsätter:

– Jag känner mig inte bojkottad av Hollywood, för att jag tänker inte på det. Jag tänker inte på Hollywood. Jag vet inte hur ni känner men jag har inget större behov av Hollywood. Det är en väldigt konstig tid där alla hemskt gärna vill vara sig själva, men de kan inte det för att de måste rätta in sig i ledet med personen framför dem. Vill du leva ett sådant liv önskar jag dig all lycka, jag kommer att vara på den andra sidan någonstans.

Se hela Johnny Depps uttalande om den svåra tiden här:

För dig som vill se Johnny Depps nya film så kommer svenska biografer att visa "Jeanne du Barry" senare i höst eller vinter.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL