Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Johnny Depp stäms för ny misshandel

Johnny Depp stäms för ny misshandel

Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
10 juli 2018

Johnny Depp i nytt blåsväder – stäms för att ha slagit en av cheferna på inspelningen av "City of Lies". 

Johnny Depp stäms för att ha slagit en av enhetscheferna under inspelningen av den kommande kriminalaren "City of Lies", rapporterar Variety

Händelsen ägde rum 13 april 2017 utanför Barclay Hotel i de nedre delarna av staden Los Angeles. Variety berättar att Depp ville förlänga inspelningsdagen, medan enhetschefen Rocky Brooks försökte få honom att förstå att det inte var tillåtet på grund av hotellets regler. Brooks lyckades se till att de kunde fortsätta spela in ett par timmar, men därefter skulle de vara illa tvungna att lägga ned, något som gjorde filmens stjärna ursinnig.

Ett hett argument ska ha lett till att Depp slagit Brooks två gånger i magen, för att sedan skrika att han får 100 000 dollar om han slår honom tillbaka. Vakter ingrep och Depp leddes därifrån. Brooks påstår att han doftade alkohol från skådespelarens mun, och blev sparkad tre dagar senare efter att ha vägrat skriva på ett kontrakt som omöjliggör att han stämmer Depp. Nu, drygt ett år senare, kommer alltså en rättslig process att inledas.

Johnny Depp har tidigare varit i blåsväder då hans ex-fru Amber Heard anklagade honom för att ha misshandlat henne. Karriärmässigt har det även gått sämre på sistone med allt fler ifrågasatta filmroller. Och vampyrrocken med Alice Cooper? Den verkar inte heller vara någon höjdare, om vi vågar tro Markus Larsson på Aftonbladet som menar att Hollywood Vampires spelning på Liseberg "dödade musiken".

"City of Lies" har premiär 7 september.

NÄSTA ARTIKEL