Trailerpremiär: Bill Skarsgård gör upp med Keanu Reeves i John Wick 4

John Wick-spinoff framflyttad till 2025 – Bill Skarsgårds film tar dess plats

22 februari 2024 kl. 11:02

Ballerina får vänta – istället ser vi Skarsgård i en kultfavorit i ny tappning

Den efterlängtade "John Wick"-spinoffen "Ballerina" kommer inte längre släppas i sommar som planerat. Istället kommer vi få se Bill Skarsgård i den mörka actionfilmen "The Crow".

Trots att Keanu Reeves karaktär John Wick riktigt satt sig i klistret i slutet av John Wick: Chapter 4 så arbetar Lionsgate för fullt med att fortfarande hålla liv i franchisen. Den kommande spinoffen Ballerina utspelar sig mellan den tredje och fjärde filmen i franchisen och bjuder på Ana de Armas i huvudrollen, vars karaktär är ute efter att hämnas på de som dödat hennes familj. 

Ballerina var tänkt att släppas i sommar, den 7 juni 2024, men har nu blivit framflyttad ett helt år till den 6 juni 2025. Anledningen till detta är att regissören Len Wiseman vill förbättra filmen och lägga till fler scener, eftersom produktionsbolaget inte vill stressa fram en film som går att göra bättre, vilket The Hollywood Reporter rapporterar om. Regissören kommer också jobba nära Chad Stahelski, som varit med och skapat den originella John Wick-franchisen. 

John Wick-spinoff framflyttad till 2025 – Bill Skarsgårds film tar dess plats
Ana de Armas i "Deep Water". Foto: Amazon Studios.

Kultklassiker i ny version

Istället kommer Lionsgate att bjuda oss på The Crow den 7 juni 2024, med Bill Skarsgård i huvudrollen som Eric Draven. The Crow är baserad kultfilmen med samma namn från 1994, som i sin tur bygger på en seriebok skriven av James O'Barr från 1989. Filmen regisseras av Rupert Sanders och efter nära 15 år i produktion kommer vi äntligen få se klassikern i en ny tappning.

I en intervju med GQ fick Keanu Reeves frågan om hur länge han är villig att fortsätta spela sin karaktär John Wick – och svaret verkar vara "så länge det bara går".

– As far as my legs can take me, as far as the audience wants to go, säger han.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste på den svenska biomarknaden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL