Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
John Wick: Chapter 3 kan komma snabbare än väntat

John Wick: Chapter 3 kan komma snabbare än väntat

Sebastian Hansson
Sebastian Sterner | Nyhet
03 juni 2017
Sebastian Hansson
Sebastian Sterner | Nyhet
03 juni 2017

Redan till hösten kan Keanu Reeves vara tillbaka framför kameran i "John Wick: Chapter 3".

Keanu Reeves i John Wick. John Wick: Chapter 3 kan komma till hösten.
Foto: LionsGate

De två actionrökarna till filmer om lönnmördaren John Wick, spelad av Keanu Reeves, har nått stora framgångar bland både kritiker och publik. Den första filmen spelade in 88 miljoner dollar och den andra (som till slut fick Sverigepremiär) har i dagsläget intäkter på 166 miljoner.

Det gäller att smida medan järnet är varmt. Det kommer kanske därför som någon chock att en tredje film, än så länge kallad John Wick: Chapter, är i startgroparna. Hollywood Reporter skriver att inspelningen kan börja så snart som till hösten, vilket borde möjliggöra en premiär under 2018. Keanu Reeves är dock inte officiellt klar för rollen än.

LÄS OCKSÅ: Så bra är John Wick: Chapter 2

Manusförfattaren Derek Kolstad, som skrev manus till de två första filmerna, arbetar tillsammans med regissören Chad Stahelski på manuset till den tredje filmen. Ingen regissör är officiell för projektet än men allt pekar på att Stahelski antar sig regirollen en tredje gång.

Chad Stahelski, som i ett flertal filmer faktiskt har varit stuntman åt Keanu Reeves, har blivit hyllad för filmseriens välregisserade och fantasifulla actionsekvenser.

 

Ser du fram emot John Wick: Chapter 3?

 

NÄSTA ARTIKEL