John Malkovich – Den nya Hercule Poirot

John Malkovich – Den nya Hercule Poirot

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 29 maj 2018 kl. 13:05

John Malkovich blir näste man att spela Agatha Christies detektiv

Senast vi såg Agatha Christies detektiv Hercule Poirot på film var det Kenneth Branagh som spelade honom i Mordet på Orientexpressen. Nu är det John Malkovichs tur att axla rollen i uppkommande BBC-serien The ABC Murders.

Deadline Hollywood rapporterar att John Makovich ska spela Agatha Christies karaktär Hercule PoirotDen klassiska boken från 1936 kretsar kring mästerdetektiven Hercule Poirot som får en seriemördare att jaga under 30-talets splittrade Storbritannien. Den enda ledtråden Poirot har att jobba med är en kopia av "The ABC Railway Guide" som lämnas vid varje brottsplats. Berättelsen blir en serie i tre delar för BBC, och den skrivs och produceras av Sarah Phelps.

Utöver Malkovich kommer även Harry Potter-skådisen Rupert Grint att medverka som inspektör Crome. Inspelningen är planerad att börja i juni och vi väntar med spänning. The ABC Murders kommer att visas på BBC i Storbritannien och Amazon har köpt de amerikanska rättigheterna. Vi får hoppas att vi i Sverige också får möjligheten att se serien när den väl släpps.

Ser du fram emot The ABC Murders?

NÄSTA ARTIKEL