Nu på bio

Det senaste på biofronten!

John Krasinski skriver manus till A Quiet Place 2

John Krasinski skriver manus till A Quiet Place 2

David Lindahl | Nyhet
19 oktober 2018
David Lindahl | Nyhet
19 oktober 2018

Uppföljaren till skräckfilmen blir av.

A quiet place

En uppföljare till "A Quiet Place" har varit bestämd sedan tidigare. Nu bekräftar John Krasinski att han arbetar på manuset till filmen.

A Quiet Place släpptes på bio i våras och tog världen med storm. Kritikerna var lyriska och biointäkterna på över 330 miljoner dollar på den blygsamma budgeten av 17 talade för sig själv. John Krasinski gick från att vara en komiker i serien The Office, till att bli en regissör, manusförfattare och seriös skådespelare att räkna med.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att Krasinski har börjat skriva på uppföljaren. Från början hade han tänkt att det enbart skulle vara en engångsupplevelse mellan han och frun Emily Blunt. Men en idé till en uppföljare växte sig fram.

I den första filmen levde en familj i tysthet i en postapokalyptisk framtid för att skydda sig mot monster som kan känna av ljud. Exakt vad uppföljaren ska handla om vill Krasinski inte avslöja.

Premiärdatumet är satt till maj 2020. Någon titel är ännu inte bestämd. Vi har tidigare recenserat A Quiet Place och den recensionen kan du läsa här.

Är du sugen på en uppföljare på The Quiet Place?

NÄSTA ARTIKEL