John Boyega kan bli nästa Superman!

John Boyega kan bli nästa Superman!

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 28 februari 2021 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

Före detta Stormtroopern som Superman?

John Boyega kan axla rollen som Superman när DC byter ut Henry Cavill och gör en reboot på hela franchisen.

Det har under en längre tid spekulerats kring om Henry Cavill kommer att fortsätta spela Superman eller inte, och när Warner Bros. nu går ut med nyheten att göra om hela franchisen är det ett faktum att Cavill inte kommer ta på sig den röda capen igen. Nu florerar istället rykten att John Boyega förväntas tar över rollen som mannen med stålmusklerna.

TIPS: Här kan du streama den spännande Superman-dokumentären gratis!

Enligt internetsidan Giant Freakin Robot ligger den före detta Star Wars-skådisen högt upp på listan över skådespelare som kan tänkas spela Superman i den kommande J.J. Abrams-filmen. Abrams och Boyega jobbade tillsammans på den senaste Star Wars-trilogin, där Abrams regisserade två av filmerna och Boyega spelade den deserterade Stormtroppern Finn.

Under veckan har det även ryktats om att den tidigare "Black Panther"-skådisen Michael B. Jordan har stått högt upp på Abrams lista över vem som ska spela huvudrollen i hans kommande film, och med tanke på Jordans tidigare medverkan i Marvel-universumet känns det inte heller som ett osannolikt val för en ny Superman.

Michael B. Jordan som Superman? Foto: Salman Artworks.

Men oavsett om det är Jordan eller Boyega som får rollen så kan vi förvänta oss en helt annan tolkning av den välkända superhjälten än den vi tidigare har sett. J.J. Abrams, som är känd för sin mystery box-teknik, lär nog i vanlig ordning hitta på något spännande till sin första superhjältefilm, och filmens manusförfattare är ingen mindre än den prisbelönta författaren Ta-Nehisi Coates, som bland annat har skrivit Black Panther-serietidningarna.

Vem tror du kommer att spela Superman?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL