Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Easy säsong 3 ser ut att bli av – Läs mer här!

Easy säsong 3 ser ut att bli av – Läs mer här!

Filip Kruse | Nyhet
14 december 2017
Filip Kruse | Nyhet
14 december 2017

Den framgångsrika serien Easy lär få en fortsättning.

Omslagsbild för serien "Easy"
Foto: Netflix

En av de mest populära serierna på Netflix just nu är Easy. Den består av ett gäng orelaterade halvtimmesberättelser från staden Chicago, serverat av indieregissören Joe Swanberg. Serien har inte bara blivit en favorit bland publiken utan kritikerna har för det mesta också hyllat den (även om jag själv var lite smått besviken på den andra säsongen). IndieWire är lyriska och hoppas innerligt på en säsong 3, något Swanberg själv inte hade haft något emot.

I en intervju med Chicago Tribune berättade han redan 2016 att det här är serien han vill hålla på med hela livet. Han tog mer eller mindre ut en tredje säsong i förskott när han pratade om hur kommande säsonger av Easy kunde tänkas se ut och detta var alltså innan säsong två ens var färdigställd.

Vad vi vet sedan tidigare är att Swanberg jobbar snabbt. Första säsongen kom 2016 och andra i år. Det är alltså inte omöjligt att vi kan få ta del av en tredje säsong redan nästa år. Jag ser ingen anledning till varför Netflix inte skulle fortsätta producera den här unika och experimentella serien.

Vill du se en tredje säsong av Easy?