Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jim Carrey som Sonic-skurken Robotnik?

Jim Carrey som Sonic-skurken Robotnik?

Fredrik Edström
Fredrik Edström | Nyhet
02 juli 2018
Fredrik Edström
Fredrik Edström | Nyhet
02 juli 2018

Jim Carrey närmar sig rollen som Sonics nemesis Robotnik.

Den blåa och blixtsnabba igelkotten Sonic the Hedgehog filmatiseras. Siktet är ställt på at ingen mindre än Jim Carrey ska iklä sig rollen som igelkottens antagonist, Robotnik.

Det var ett tag sedan vi kunde förknippa namnet Jim Carrey med given braksuccé. Kick-Ass 2 var undermålig och Dum och Dummare 2 floppade rejält. Dock kan det nu uppenbarat sig en chans till comeback för den kanadensiska komikern: filmatiseringen av tv-spelsklassikern Sonic the Hedgehog.

Filmatiseringen kommer att skötas av den Oscarsnominerade regissören Jeff Fowler (Gopher Broke) och Carrey har inlett förhandlingar för att iklä sig rollen som Sonics arch-nemisis Robotnik. Filmatiseringen kommer att bli en mix av live-action och CGI och detta gäller även Carreys tilltänkta roll.

Att Carrey bemästrar roller åt det mer färgglada och intensiva hållet är ingen nyhet. Komikern är dessutom inte främmande för att ta sig an etablerade varumärken. The Mask är och förblir en barndomsklassiker likaså hans insats som The Riddler i Batman Forever.

Kan Robotnik bli Jim Carreys stora comeback? Blir du pepp av det tilltänkta skådespelarvalet?

NÄSTA ARTIKEL