Jessica Simpson minns knäppa lektionerna med Chuck Norris: "Tejpade ögonbrynen"

Jessica Simpsons hårda lektioner med Chuck Norris: "Tejpade mina ögonbryn"

Filmtopp
Uppdaterad 11 juli 2023 kl. 06:23 | Publicerad 10 juli 2023 kl. 20:00

Om tiden actionskådisen skulle hjälpa henne med karriären

En läsare till Filmtopp har kommit med ett spännande tips om Jessica Simpson som i dag fyller år. Nämligen om hennes skådespelarlektioner med Chuck Norris, som hon i en intervju har bekräftat att de ägde rum samt att han fick henne att tejpa ögonbrynen.

Jessica Simpson har hunnit med det mesta i sin karriär – från att skådespela i komedifilmer till att vara popstjärna och supermodell. I dag fyller mångsysslaren 43 år, och är främst känd för att vara influencer och entreprenör med sina egna produkter och klädkollektioner. Dagen till ära blev vi ombedda att titta på närmare på en otippad anekdot i hennes liv som vi helt har missat, från tiden hon tog skådespelarlektioner hos ingen mindre än den ikoniske B-filmsstjärnan Chuck Norris

Jessica Simpsons knäppa lektioner med Chuck Norris: "Tejpade mina ögonbryn"
Jessica Simpson i "The Dukes of Hazzard" (2005) och Chuck Norris i "Invasion U.S.A." (1985). Foto: Warner Bros. Pictures / Cannon Releasing Corporation.

Jessica Simpson minns knäppa lektionerna med Chuck Norris: "Tejpade mina ögonbryn"

Det var i en intervju med Jimmy Kimmel Live! 2020 som Jessica Simpson, inför releasen av hennes memoarbok Open Book, öppnade upp sig om hennes skådespelarambitioner som tolvåring. Hon hade då gjort en audition till barnprogrammet The Mickey Mouse Club men fick höra att hon behövde ta skådespelarlektioner. Hon hamnade hos Chuck Norris som även han bodde i Dallas vid tidpunkten. 

– Han var lite hård. Han hade sett en av mina auditions och sa åt mig att jag rörde på mina ögonbryn för mycket, så jag fick läsa alla mina repliker med mina ögonbryn tejpade, säger Jessica Simpson och fyller på med att Norris ville att hon skulle "kanalisera sin inre Denzel Washington". 

– Det förstörde varje Denzel Washington-film för mig. Allt jag kunde se var hans ögonbryn, i varenda scen.

Nej, Chuck Norris lektioner gjorde ingen skådespelarstjärna av Jessica Simpson men det blev en rolig anekdot som vi tackar vår läsare för att gjort oss upplysta om. Det ska dock sägas att hon har haft en och annan stund i rampljuset. Sammanlagt har Simpson medverkat i 31 produktioner. Mest känd är hon för komediklassikern The Dukes of Hazzard från 2005, där hon spelade en av huvudrollerna bredvid Sean William Scott och Johnny Knoxville. Bland andra berömda titlar Simpson haft en roll i hittar vi The Love Guru med Mike Myers och hitserien Entourage.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL