Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jesse Pinkman på flykt i ny trailer till Breaking Bad filmen

Jesse Pinkman på flykt i ny trailer till Breaking Bad filmen

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
23 september 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
23 september 2019

Breaking Bad filmen är nu väldigt nära.

Walter och Jesse i säsong 5 av "Breaking Bad". Foto: AMC.

"El Camino: A Breaking Bad Movie" närmar sig sin premiär på Netflix. Nu går streamingjätten ut med en ny teaser till filmen där vi ser Jesse Pinkman hålla sig i skuggan.

Breaking Bad är som vi vet den näst högst rankade tv-serien genom tiderna efter Chernobyl. En comeback till universumet såg länge oklar ut, men nu är det nära. El Camino: A Breaking Bad Movie har premiär på Netflix 11 oktober.

För några veckor sedan kunde vi se den första teasern till filmen, där birollsfiguren Skinny Pete förhörs i ett polisrum. Nu har en ny förhandsvisning släppts som avslöjar Jesse Pinkman ute i öknen och vi förstår att han lever ett liv på flykt efter händelserna i serien.

https://youtu.be/XTSfRUdeoss

Gällande filmens två förhandsvisningar vi kan se, så märker vi en markant skillnad från serien vad gäller dess färger. Medan Breaking Bads signum är stekande dagsbilder ser vi en direkt kontrast i filmen, som än så länge bara visat sig sval och mörk. En sådan kontrast är en bra start för att vi ska finna en djupare mening med att överhuvudtaget ha en film framför oss istället för en ny säsong. Hur som helst ser de två snuttarna av filmen väldigt lovande ut.

Kommer du att bänka dig framför Netflix 11 oktober och se Breaking Bad filmen?

NÄSTA ARTIKEL