Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jeremy Renner spelar polis i nya Spawn

Jeremy Renner spelar polis i nya Spawn

Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2018

Nu har det anslutit sig en ny stjärna till den kommande Spawn-filmen.

Jamie Foxx kommer att spela huvudpersonen Spawn och ta över stafettpinnen efter Michael Jai White. Nu kan vi rapportera att Jeremy Renner fått rollen som polisen Twitch Williams.

Det har gått rykten i drygt en vecka om att en ny skådespelare har anslutit sig till nya Spawn tillsammans med Jamie Foxx som kommer att spela Spawn. Nu har Deadline släppts ny information om vem denna mystiska skådespelare är, det blir ingen mindre än Jeremy Renner, som varit med i filmer som The Hurt Locker, The Town och Avengers. Han är tvåfaldigt Oscarsnominerad.

Spawn görs av produktionsbolaget Blumhouse Productions, vilket är spännande då de fram tills nu sysslat med lågbudget-filmer.

Filmen kommer att handla om Al Simmons, spelad av Foxx, som är en förrådd lönnmördare åt den amerikanska underrättelsetjänsten, som mördas. Men innan Simmons dog slöt han ett avtal med djävulen; I utbyte mot att han får träffa sin fru en sista gång måste han leda djävulens arméer på jorden. Han blir alltså Spawn. Läs mer om antihjälten här!

Renner kommer att spela en god polis vid namn Twitch, omringad av korrupta poliser. Skaparen Todd McFarlane skriver manuset till filmen. Inspelningen kommer, om allt går i lås, påbörjas i höst.

Är du sugen på Spawn?