Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jeremy Renner släpper album

Jeremy Renner släpper album

Eric Diedrichs | Nyhet
30 juni 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
30 juni 2019

Avengers-skådespelaren byter pilbågen mot piano.

Jeremy Renner som Hawkeye.
Jeremy Renner släper snart ett album. Foto: Disney.

Jeremy Renner har många strängar på sin båge. På Instagram teasar han fansen med att han snart släpper sitt debutalbum. Vilket den blir tillgänglig är ännu inte känt.

Från Hawkeye till en cover av Sam Feldts Heaven Don't Have a Name. Nu lägger Avengers-stjärnan Jeremy Renner pilbågen på hyllan för att släppa sitt debutalbum.

Nyheten spred sig som en löpeld på sociala medier när Jeremy Renner publicerade en kort video där vi först får se honom sjunga ovan nämnda låt för att sedan banka ursinnigt på ett piano som om det vore nemesisen Thanos själv. Under klippet stod det kortfattat "Coming soon…".

Låten har även släppts på Spotify där den i skrivande stund har närmare 100 000 lyssningar. Där finns också en nysläppt cover av klassikern House of the Rising Sun. Med andra ord kan vi gissa att Renners debutalbum blir en coverplatta.

Enligt Metro.co.uk är musiken långt ifrån en nyfunnen passion. De skriver att Renner har spelat trummor sedan sin ungdom och var intresserad av musik innan han valde att börja skådespela.

Vad tror du om Jeremy Renners karriär som musikartist? Passa också på att spana in vår lista "10 musikfilmer som du bara måste se".