Jennifer Lawrence i intim film

Jennifer Lawrence i intim film

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 18 april 2019 kl. 11:04

Jennifer Lawrence och debutanten Lila Neugebauer ska göra film tillsammans.

Den enormt framgångsrika skådespelaren Jennifer Lawrence är snart aktuell med X-menfilmen "Dark Phoenix". Därefter bär hennes äventyr vidare till en intim film Lila Neugebauer regisserar.

Jennifer Lawrence är en världens mest berömda skådespelare, men inte lika många som känner till regissören Lila Neugebauer. Hon är relativt färsk men har på bara några år blivit en omtalad berättare på New Yorks teaterscen. Hennes enda riktiga merit bakom kameran är tv-serien Room 104 där hon regisserade den andra säsongens sista avsnitt.

Enligt Hollywood Reporter ska Neugebauer jobba tillsammans med Lawrence på vad som blir hennes debutfilm, än så länge kallad The Untitled Lila Neugebauer Project. Projektet drivs av produktionsbolaget A24. I en intervju med tidningen berättar Neugebauer att filmen blir "intim och skär sig in på djupet", men några specifika detaljer om handlingen är ännu inte kända.

Detta blir också första gången som Elizabeth Sanders skriver manus, så vi får alltså se en film med en hel del nya förmågor. Producenterna i filmen är Scott Rudin, Eli Bush, Justine Polsky och Jennifer Lawrence själv. Vi kan förvänta oss att filmen påbörjar sin inspelning i mitten av juni – något premiärdatum är ännu inte satt.

Lawrence ligger på fjärde plats bland de bäst betalda skådespelarna i Hollywood, läs mer om vilka som tjänar bäst.

Har du någon favoritfilm med Jennifer Lawrence?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL