Jennifer Lawrence och Meryl Streep m.fl. hotar med strejk i Hollywood

Jennifer Lawrence galna nakenscen i No Hard Feelings: "Tvekade inte en sekund"

Emil Oscar Rasmussen
01 juli 2023 kl. 20:00

Stjärnan tog sig an de vågade scenerna utan att tveka

Jennifer Lawrence är just nu aktuell med komedifilmen "No Hard Feelings", som delvis har uppmärksammats för några vågade scener – framför allt en "galen" nakenscen med stjärnan. Lawrence själv menar dock att hon inte "tvekade en sekund" på att göra den.

I den nya romantiska komedin No Hard Feelings får vi följa Maddie (Jennifer Lawrence), en 32-åring med skralt om stålar på bankkontot som får en unik möjlighet att tjäna pengar – ett rikt par anlitar henne för att dejta deras 19-åriga, socialt missanpassade son innan han ska börja college.

Premissen för denna bitvis skruvade komedi utlovar en och annan galen scen – och det är precis vad vi bjuds på också.

Jennifer Lawrence galna nakenscen i No Hard Feelings: "Tvekade inte en sekund"
Foto: Sony Pictures.

Jennifer Lawrence galna nakenscen i No Hard Feelings: "Tvekade inte en sekund"

Jennifer Lawrence har marknadsfört No Hard Feelings flitigt den senaste tiden och ett återkommande ämne som hon fått beröra i sina möten med pressen är hennes vågade scener i filmen. Det finns specifikt en scen där stjärnan är naken på en strand och visar upp precis allting.

För många är nakenscener känsliga att ta sig an, men i det här fallet var det ingenting som Jennifer Lawrence behövde fundera över.

– Alla i mitt liv och mitt team gör rätt sak och säger, "Är du säker? Är du säker? Är du säker?", sa Lawrence om nakenheten i samband med en pressträff i juni, enligt Variety. Jag tvekade inte ens en sekund. För mig var det jätteroligt.

Den omtalade scenen ska ha tagit en hel dag att filma, och det efter att redan ha repeterat länge.

Kritik mot åldersskillnaden

Innan premiären av No Hard Feelings fick den barnförbjuda komedin ta emot en del kritik på grund av åldersskillnaden mellan Jennifer Lawrence karaktär Maddie och Andrew Barth Feldmans Percy. Den kritiken har regissören Gene Stupnitsky dock avfärdat:

– Känner du [obehag] efter att ha sett filmen kommer jag bli överraskad, sa han till The Hollywood Reporter i juni. Vi ansträngde oss för att vara försiktiga med den snuskiga faktorn.

Gene Stupnitsky lyfter också hyckleriet i att det inte alltid blir en debatt när könsrollerna är omvända och påpekar att åldersskillnaden mellan Lawrence och Bradley Cooper var 15 år i Du gör mig galen! (2012). Natalie Morales, som spelar en biroll i No Hard Feelings, är inne på samma spår och jämför med Mandomsprovet (1967).

"No Hard Feelings" går nu att se på bio.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL