Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Murder Mystery

Jennifer Aniston och Adam Sandler återförenas

David Lindahl | Nyhet
30 mars 2018
David Lindahl | Nyhet
30 mars 2018

Duon ska för andra gånger spela mot varandra i Netflix-filmen Murder Mystery.

Netflix ska göra komedin Murder Mystery med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Det blir därmed duons första återförening sedan den romantiska komedin Min låtsasfru.

Murdery Mystery är en kommande Netflix komedi om en polis i New York. Han tillsammans med sin fru blir huvudmisstänkta för mordet på en äldre miljonär under en semester i Europa. Enligt Variety är Jennifer Aniston och Adam Sandler bekräftade som paret vilket blir deras andra samarbete sedan filmen Min låtsasfru. Då spelade Sandler en plastikkirurg som anlitar Aniston för att låtsats vara hans fru.

För Adam Sandler blir detta det sjätte samarbetet med Netflix och förra året gick han in i ett avtal med streamingjätten som inkluderar fyra filmer till. För Jennifer Aniston blir det första gången hon samarbetar med Netflix och hon kommer också framöver att arbeta med Apple TV i en tv-serie med bland andra Reese Witherspoon.

Kyle Newacheck som bland annat varit med och skapat tv-serien Workaholics är bekräftad som regissör. Något officiellt premiärdatum är ännu inte bestämt.

Adam Sandler har gjort många filmer och vi har tagit fram en lista med hans bästa.

Vad tror du om att Jennifer Aniston och Adam Sandler återförenas i en komedi?

NÄSTA ARTIKEL