Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Jared Leto som Hugh Hefner

Evelina Block | Nyhet
04 oktober 2017
Evelina Block | Nyhet
04 oktober 2017
Bild på Hugh Hefner och Jared Leto.
Hugh Hefner och Jared Leto. Foto: Dan Tuffs/Getty Images.

Det kommer bli film om Playboys Hugh Hefner. Än finns ingen titel på projektet, men enligt Variety är Jared Leto redan anlitad att porträttera den nyligen avlidne miljonären. I regi av Brett Ratner.

Hefner dog den 27 september, 91 år gammal. Men redan i April hade Ratner gått ut med att han planerade att återuppta projektet om Hugh Hefners livshistoria, som pågått sedan år 2007. Detta genom  sin studio, RatPac Entertainment. Då var tanken också att Hefner själv skulle vara med och producera filmen.

Brett Ratner och Jared Leto på Hefners 91-årsfirande. Brett Ratner och Jared Leto på Hefners 91-årsfirande
Foto av: Charley Gallay/Getty Images

Hefner har själv gett projektet sin välsignelse i ett tidigare utlåtande, där han ska ha berättat hur intresset av hans livshistoria har ökat genom åren. Och att han alltid har trott att när tajmingen stämde, skulle de rätta kreatörerna stiga fram, samt att han tror sig ha hittat just dem i Brett Ratner och RatPac Entertainment.

LÄS OCKSÅ: VÅRA FALLNA FILMSTJÄRNOR 2017

Leto hann dock aldrig träffa Hefner. Ratner hade bjudit med skådespelaren till Hughs Playboy Mansion i april, som var både release-fest för Amazons nyutkomna dokumentär American Playboy: The Hugh Hefner Story, samt Hefners 91-årsfirande. Men Hefners hälsa tillät honom tyvärr inte att ta emot några gäster. Men Ratner är inte orolig vad gäller gestaltningen av Hefner. Det finns tillräckligt med klipp och material för Jared Leto att titta på för att kunna komma Hef in på livet i alla fall.

Ratner har också sagt till The Hollywood Reporter  angående projektet:

"My goal is to do the motion picture as an event"

Vad säger du, är Jared Leto rätt man att spela Hugh Hefner?