Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nu påbörjas inspelningen av nya Halloween med Jamie Lee Curtis

Nu påbörjas inspelningen av nya Halloween med Jamie Lee Curtis

Kristian Andersson | Nyhet
14 januari 2018
Kristian Andersson | Nyhet
14 januari 2018

Bilder har släppts från den nya Halloween-filmen, som har påbörjat sin inspelning.

Halloween

Det är sedan tidigare känt att Jamie Lee Curtis ska återvända till filmserien "Halloween". Blumhouse Productions har nyligen gått ut med att inspelningen av nya Halloween-filmen officiellt har påbörjats.

Halloween-filmerna har varit en installation i skräckfilmsvärlden sedan den legendariske regissören John Carpenter släppte den första filmen 1978. Många hävdar att filmen är den första riktiga "slasher-filmen" och den första att fullfjädrat etablera skräckfilmsfenomenet The Final Girl.

Visst går filmvetares åsikter isär om så verkligen är fallet. En ansenlig andel menar att Psycho från 1962, med Jamie Lee Curtis mamma Janet Leigh i huvudrollen, bör klassas som den allra första "slashern". Men oavsett hur du ställer dig i frågan går det inte att ignorera att Halloween förändrade skräckfilmsvärlden och gjorde slasher-film till ett eget fenomen.

Nu fyller alltså filmserien 40 år, vilket firas med att Jamie Lee Curtis återvänder till sin ikoniska roll som Layrie Strode. Hon kommer åter igen att möta den skräckinjagande Michael Myers som har jagat henne sedan allra första början.

Här nedan kan du se den första bilderna av produktionen:

Halloween

Halloween har premiär den 19 oktober 2018. Ser du fram emot filmen?