Jamie Lee Curtis i ny skräckfilm

Jamie Lee Curtis i ny skräckfilm

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:24 | Publicerad 29 oktober 2018 kl. 09:51

Jamie Lee Curtis ansluter sig till en ny skräckfilm vid namn "Knives Out"

Hon slog igenom stort med skräckfilmen "Halloween" som hade sin premiär 1978 och startade en lång serie av filmer. Detta året fick vi också ta del av en ny "Halloween"-film där hon återvände i rollen som Laurie Stode, vi pratar givetvis om skådespelerskan Jamie Lee Curtis som nu har en ny skräckfilm under arbete.

Jamie Lee Curtis spelar ingen mindre än Laurie Stode i Halloween-filmerna och i år fick vi ta del av en ny Halloween, något som var mycket efterlängtad bland skräckfilmsfanatikerna. Nu visar det sig också att Curtis kommer att spela i en ny skräckfilm vid namn Knives Out.

Enligt Empire kommer Knives Out regisseras av Rian Johnson som bland annat regisserat filmer som Star Wars: The Last Jedi och Looper. Regissören Johnson har också hållit hårt om storyn kring den nya skräckfilmen och har inte gått ut med vad Knives Out kommer att handla om. Men vi tror oss veta att Daniel Craig ska spela en detektiv som jobbar på att lösa ett mordmysterium. Vi får avvakta lite och se vad Curtis kommer att ha för roll.

Curtis ska spela mot en hel del kända skådespelare som Chris Evans, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Don Johnson, Ana de Armas och sist men inte minst Daniel Craig.

Knives Out har premiär någon gång under nästa år 2019. Spana också in Filmtopps recension av Halloween, läs mer här!

Är du peppad på en skräckfilm med Jamie Lee Curtis?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL