Nu på bio

Det senaste på biofronten!

James Wan utlovar skräck i Aquaman 2

James Wan utlovar skräck i Aquaman 2

Kristian Andersson | Nyhet
18 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
18 augusti 2020

James Wan lovar oss undervattensskräck.

Skräckmästaren James Wan arbetar nu på "Aquaman 2", som han menar kommer att ha inslag som påminner mer om hans tidigare verk.

Jason Momoa i "Aquaman".
Jason Momoa i "Aquaman". Foto: Warner Bros.

Snart hålls eventet DC Fandome, som är DC:s motsvarighet till Comic Con. Där kommer vi bland annat att få reda på mer om Aquaman 2, som James Wan nu arbetar på. Regissören gjorde den föregående filmen där vi såg Jason Momoa presentera sig i titelrollen. När han nu gör uppföljaren menar han att det finns en risk för fansen att bli skrämda. 

DC:s Twitter-konto delar med sig av en snutt från en frågestund med Wan, som vi kommer att kunna ta del av i sin helhet på DC Fandome den 22:a augusti. Han fick frågan om vi kan förvänta oss mer skräck i Aquaman 2, på vilken han svarade: 

– Ja. Skräck är en så stor del av den jag är att det faller sig naturligt för mig. Särskilt också när en film utspelar sig i miljöer under vatten som kan vara riktigt läskiga. 

Innan Wan gjorde Aquaman, regisserade han framförallt skräckfilm. Genreprofilen ligger bakom stora franchiser som Saw, The Conjuring och Insidious

Premiären för "Aquaman 2" är satt till 16 december 2022. 

Missa inte Filmtopps ranking av Conjuring-filmerna!