James McAvoy

Hör James McAvoy läsa ur The Sandman

Nathalie Leth
06 juli 2020 kl. 16:26

En ny ljudbok ser dagens ljus.

Serien "The Sandman", skriven och tecknad av Neil Gaiman, har blivit ljudbok och släpps inom kort!

Författaren, Neil Gaiman, har själv tagit rollen som berättarrösten. Huvudrollen, Lord Morpheus, läses av skådespelaren James McAvoy, bland annat känd som Professor Xavier i filmerna om X-Men och för sin skrämmande roll som Dennis (med flera) i Split.

Ensemblen består även av Riz Ahmed, Kat Dennings, Taron Egerton, Neil Gaiman, Samantha Morton, Bebe Neuwirth, Andy Serkis och Michael Sheen med flera.

Ett stort antal av dessa är redan vana röstskådespelare. Kat Dennings, som lånar rösten åt Death, är röstskådis i Netflix-serien Big Mouth. Taron Egerton, som talar åt karaktären John Constantine, har åtagit sig en mängd röstroller tidigare, bland annat i Sing (2016), Watership Down (2018) och TV-serierna om Dark Crystal och Mumindalen från 2019. Andy Serkis, känd för sin galna talang som röstskådespelare, har här tilldelats rollen Matthew the Raven.

Det känns tryggt att Neil Gaimans odödliga mästerverk ligger i händerna på dessa kompetenta stämband. Provlyssna här:

Att läsa upp serier precis som traditionella böcker är onekligen ett hittills väldigt ovanligt koncept – Inte minst med så många stjärnor! Kanske är det till och med början på en ny era för de allt mer populära ljudböckerna?

Ljudboken finns tillgänglig på appen Audible från och med den 15 juli 2020.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL