James Gunn producerar ny skräckfilm

James Gunn producerar ny skräckfilm

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 17:07 | Publicerad 15 december 2017 kl. 10:12

James Gunn Producerar en ny skräckfilm som David Yarovesky ska regissera.

Nu är det klart att James Gunn och David Yarovesky ska göra skräckfilm ihop. Än så länge har ingen synopsis släppt för det titellösa projektet.

David Yarovesky har tidigare regisserat science fiction-skräckfilmen The Hive och nu är det klart att hans nästa skräckfilm ska produceras av James Gunn. Deon är inte på något vis obekanta med varandra utan har jobbat med varandra flera gånger förr, bland annat i Guardians of the Galaxy där Yarovesky har haft en mindre roll.

Regissören James Gunn har lyckats hittat lite ledighet i sitt fullproppade schema. Trots att han just nu jobbar med fortsättningen på filmserien med en talande tvättbjörnar och ett levande träd, det vill säga Guardians of the Galaxy Vol 3. Gunn kommer alltså bara producera David Yarovesky nya skräckfilm, det samma gjorde han i The Belko Experiment.

Än så länge har det inte släppts någon synopsis och därför vet vi inte alls vad skräckfilmen kommer att handla om. Vi vet inte heller vad projektet kommer att få för namn. Men något som vi vet är att Gunn jobbar på projektet tillsammans med sin broder Brian och kusin Mark.

Vad tror du om det nya samarbetet mellan James Gunn och David Yarovesky?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL