James Franco spelar i X-Men spinoffen Multiple Man!

James Franco spelar i X-Men spinoffen Multiple Man!

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 05:41 | Publicerad 16 november 2017 kl. 22:13

James Franco ska spela huvudrollen i "Multiple Man" - en ny X-Men spinoff

X-Men

Vi pratar om att James Franco ska spela i 20th Century Fox nästa superhjältefilm, nämligen den om ”Multiple Man”, enligt ScreenRant.

Fox har det senaste året haft en rad filmer som gått riktigt bra, inte minst Deadpool och Logan. Dessa två filmer har gjort att X-Men-filmerna har fått ett rejält uppsving. Även superhjältefilmen överlag har fått sig en extra boost. Den närmaste tiden är bland annat New Mutants, Deadpool 2, X-Men: Dark Phoenix och Gambit på ingång. Alla filmerna har premiär under 2018, förutom Gambit som släpps 2019.

Det var först 1975 som superhjälten Multiple Man dök upp i X-Men serietidningarna. Multiple Mans superkraft är att han kan göra en dubblett av sig själv, till och med kläderna han har på sig. Kan han bli en av de mest intressanta X-Men-karaktärerna på film? 

Vi kan redan se Multiple Man i live-action filmen X-Men: The Last Stand från 2006 men han fick inget direkt fokus, till skillnad från nu!

X-Men
Multiple Man i X-Men universumet!

Vid sidan om rollen, så kommer James Franco tillsammans med Simon Kinberg att producera filmen genom Francos produktionsbolag. Just nu jobbar Franco och Kinberg på ett projekt tillsammans, The Hardy Men, som vi inte alls vet mycket om.

Än så länge har man inte hittat en regissör till Multiple Man, men vi vet att manuset skrivs av Allan Heinberg som är mest känd för Wonder Woman.

Så vad tror du, Passar James Franco som Multiple Man?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL