Nu på bio

Det senaste på biofronten!

James Cameron frustrerad över arbetet med Avatar 2

James Cameron frustrerad över arbetet med Avatar 2

Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020
Kristian Andersson | Nyhet
12 maj 2020

Men ser engagerat fram emot att få återuppta arbetet.

Filmindustrin har stannat upp på de flesta fronter och så är fallet även för produktionen av "Avatar 2". James Cameron ger oss nu en uppdatering om sitt stora projekt.

Foto: 20th Century Fox.

Arbetet på Avatar 2, som är tänkt att ha premiär 2021, har till följd av coronaviruset avbrutits. I en intervju med Empire berättar den frustrerade James Cameron om produktionens läge: 

– Jag vill återuppta arbetet på Avatar-filmerna. Men regeringen i Nya Zeeland, där vi ska filma vidare, har beslutat att vi inte får göra det ännu. Allt är fortsatt på paus. Det verkar som att viruset nu är under kontroll där, så förhoppningsvis blir inspelningen ett par månader försenad – men att vi fortfarande hinner få klart arbetet i tid. 

Med enorma blockbusters som Terminator, Alien 2, Titanic och Avatar har James Cameron bländat biopubliken och blivit en av de största filmskaparna. Därför är Avatar 2 och de resterande uppföljarna högst efterlängtade. Det är snart 12 år sedan vi såg den första filmen som då slog rekord i antal biljetter sålda. 

Missa inte James Camerons första bild från produktionen av "Avatar 2". 

NÄSTA ARTIKEL