Jackie Chan om bilderna som skrämde upp fansen: ”Oroa er inte!”

Jackie Chan om bilderna som skrämde upp fansen: ”Oroa er inte!”

Ivar Sandberg
09 april 2024 kl. 12:04

Jackie Chan insisterar att han mår bra

Jackie Chan fyllde 70 år den 7 april – i födelsedagspresent fick han många oroade fans till följd av ett par foton på stjärnan. Nu stillar han fansens oro genom att meddela att han har hälsan i behåll.

Innan Jackie Chans 70:e födelsedag i söndags blev många fans oroliga över stjärnans hälsa efter att bilder börjat cirkulera där Chan inte såg helt och hållet frisk ut. På bilderna är Chan gråhårig, har skägg, och ser lite tröttare ut än vad vi är vana att se honom.

I samband med sin födelsedag passade Jackie Chan på att lugna alla oroliga fans.

– Oroa er inte! Det är bara en karaktär i min senaste film. Rollen kräver att jag har vitt hår och vitt skägg och att jag ser gammal ut, skriver Jackie Chan på Instagram.

Jackie Chan om bilderna som skrämde upp fansen: ”Oroa er inte!”
Skärmdump från Instagram @jackiechan.

Svårt att förstå hur tiden har gått så fort

Jackie Chan beskriver sig vara oerhört lycklig att han har kunnat bli så gammal, inte minst med tanke på sitt yrke, där det inte är så vanligt. Han berättar om en konversation han hade med sin bror. 

– Min storebror Sammo Hung sa en gång "att få bli gammal är något lyckosamt". Inte minst för oss stuntpersoner, vi förstår inte hur tursamma vi är som får bli gamla.

Trots sin lycka över att ha haft ett så långt liv som han har, är det ändå svårt för Jackie Chan att smälta sin egen ålder.

– Även innan i dag har många vänner har påmint mig: "Jackie det kommer bli din 70:e födelsedag!" Varje gång jag hör det numret stannar mitt hjärta en sekund – är jag redan 70 år gammal?

Jackie Chan i "Rush Hour"
Jackie Chan i "Rush Hour". Foto: Sandrew Metronome.

Ny roll eller gammal repris?

The Hollywood Reporter menar att det är oklart exakt vilken film eller roll det är som Jackie Chan refererar till, men snart kommer den nya Karate Kid-filmen som han ska vara med i. Jackie Chan spelade Mr. Han i remaken av The Karate Kid (2010), en roll som han nu ska reprisera. Mr. Han är en mentorsfigur inspirerad av karatemästaren Mr. Miyagi (Pat Morita) från originalfilmen från 1984.

Ralph Macchio som spelade Danny i original filmen kommer också att återkomma i den nya filmen. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt om film, serier och reality.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL