Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jack Black överväger tidig pension

Jack Black överväger tidig pension

Kristian Andersson | Nyhet
12 december 2019
Kristian Andersson | Nyhet
12 december 2019

"Jag kanske gör en till film."

Skådespelaren och musikern Jack Black har gjort film i över tjugo år. Nu går stjärnan ut med att han troligtvis kommer att pensionera sig inom en snar framtid.

Foto: HartBeat Productions.

I detta nu promotar Jack Black hans aktuella film Jumanji: The Next Level. Under en intervju med Balance fick han frågan om framtiden och ifall pensionering är aktuellt. Han berättade då någonting som överraskat media och fansen:

– Jag har en till Tenacious D-platta som jag skulle vilja göra, och kanske en till film. Jag gillar faktiskt tanken på en tidig pension. Men den är samtidigt inte så tidig, jag är femtio år gammal. Jag har ett par äss kvar i rockärmen, men inte så många. Jag siktar på att runda av ganska snart och rida ut i solnedgången.

Black berättar vidare att han har en idé på en film, men att han inte kan säga någonting mer än så om den saken. Enligt sajten IMDb har han inga annonserade filmprojekt, förutom komedithrillern Happily som han är med och producerar. 

Tycker du att det vore trist ifall Jack Black väljer att pensionera sig tidigt? Missa inte Filmtopps recension av Jumanji: The Next Level!