Ivana anklagas för dubbelspel i Paradise

Ivana anklagas för dubbelspel i Paradise

Karna Mahoney
01 maj 2024 kl. 07:05

Pandoras ask gräver fram hemligheter hos spelarna

Oliver konfronterar Ivana om vem hon egentligen spelar med i "Paradise", vilket får de andra deltagarna att ifrågasätta var hennes lojalitet ligger.

Ivana ifrågasätts om var hennes lojalitet finns i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Ivana ifrågasätts om var hennes lojalitet finns under pandoras ask. Foto: Pluto TV / Viaplay

Ivana konfronteras i frågelådan

Paradise är realityprogrammet där deltagarna kan vinna en halv miljon kronor genom att skapa relationer till varandra och göra pakter för att ta ut sina motståndare. 

Under onsdagens avsnitt är det Ivana som får sitta i den heta stolen under en omgång av pandoras ask. Ivana får frågan om vem hon helst vill spela med i huset. Ivana försöker slingra sig runt frågan utan att ge ett ordentligt svar. Till en början flyger det över utan några större bekymmer men leken fortsätter och Oliver får ta flera pikar om att han är den personen som folk vill ska åka ut och att han är den sämsta spelaren i huset.

Det är ganska tydligt att resten av gruppen verkar ha börjat tröttna på Olivers närvaro i huset, något som Ivana också har kommenterat.

– Oliver vill stå vid mig men han får hela gruppen emot sig, han skapar dålig stämning. En sån person vill jag inte stå med, har Ivana sagt till produktionen.

Oliver verkar tröttna på att folk inte gillar honom och passar istället på att hänga ut Ivana och berättar för de andra vilka andra personer som Ivana vill ska åka ut och att han vet allt det här eftersom de har en pakt. Ivana säger att Oliver ljuger och hon nekar att dessa konversationer har hänt. 

– Där och då ljög jag för jag vill inte såra, asså jag vill inte se dum ut, säger Ivana till produktionen i efterhand. 

Oliver diskuterar med Ivana under pandoras ask i Paradise 2024. Foto: Pluto TV / Viaplay
Oliver diskuterar med Ivana under pandoras ask. Foto: Pluto TV / Viaplay

Står på olika sidor

Problemet är att Ivana står med en fot på vardera sida av pakterna. På ena sidan finns Oliver och Patrik som tror att hon spelar med dem men egentligen har Ivana sagt till produktionen att hon vill ha ut dem båda två. 

– Planen framåt är lite oklar om jag ska vara helt ärlig för att någonstans vill jag fortfarande få ut Putte och Oliver för jag tycker inte att de har skött sig bra men någonstans måste jag typ spela med dem fastän att jag inte ens vill det, har Ivana sagt i ett tidigare avsnitt.

Den andra pakten som består av Josefine, Charlie, Meena, Klara, Ram och Fatou verkar vara den grupp som Ivana vill tillhöra. Problemet är bara att hon har ljugit för dem och nu har de svårt att lita på henne.

– Jag vill inte spela vidare med Ivy jättemycket för jag litar inte på henne till 100% , säger Ram i programmet efter pandoras ask.

Kommer Ivana kunna vinna förtroendet av de andra deltagarna igen? Fortsättning följer i "Paradise" som sänds på Pluto TV. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL