Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Järnjätten får en stor roll i Steven Spielbergs film Ready Player One

Järnjätten får en stor roll i Steven Spielbergs film "Ready Player One"

Kristian Andersson | Nyhet
30 juli 2017
Kristian Andersson | Nyhet
30 juli 2017

Järnjätten i The Iron Giant

Det är uppenbart att många filmfantaster längtar efter Steven Spielbergs kommande film Ready Player One. Under den stora mässan San Diego Comic-Con presenterades det ny information om filmen. Folket under mässan blev riktigt exalterade och ville veta mycket mer än vad de fick. Men det vi vet säkert är att Steven Spielberg står för filmens regi och den historien är baserad på en bästsäljande novell av Ernest Cline, från 2011. Berättelsen följer en grabb som letar efter easter eggs i ett virtual reality-spel.

Enligt The Los Angeles Times rapporterades det att Steven Spielberg kommer att låta Järnjätten (1999) få en stor roll i sci-fi-adaptionen. Hur stor roll vet vi inte ännu, men vi rapporterar så fort vi vet. Detta är dock väldigt goda nyheter för alla oss som älskade Brad Birds hjärtskärande äventyr.

Något som kanske också är värt att notera är att Järnjätten inte alls gjorde bra ifrån sig ekonomiskt. Det är många som skyller på att Warner Bros gjorde för dålig marknadsföring. Personligen älskar jag Järnjätten och vill verkligen se mer av karaktären.

Skulle du vilja se mer av "Järnjätten"?