Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt material till X-Men: Dark Phoenix spelas in

Nytt material till X-Men: Dark Phoenix spelas in

Kristian Andersson | Nyhet
13 september 2018
Kristian Andersson | Nyhet
13 september 2018

Nu påbörjas omfattande inspelningar av nytt material till "X-Men: Dark Phoenix".

Efter många om och men har inspelningarna av nytt material till "X-Men: Dark Phoenix" påbörjats. Något som ska ta flera månader. Premiären skjuts därmed upp från november i år till februari 2019.

Produktionsbolaget 20th Century Fox har varit tvungna att spela in nytt material till den kommande filmen X-Men: Dark Phoenix. Filmens regissör Simon Kinberg har lagt ut nya bilder på sociala medier där han berättar att de nu är igång med restarbetet. Dessa nya tagningar innefattar också Sophie Turner som spelar Jean Grey i filmen.

Tydligen innefattar det nya materialet ganska stora delar av filmen och kommer att ta flera månader att färdigställa. 20th Centrury Fox har inte gått ut med varför man vill spela in nytt material, men troligt vis är det för att de inte är nöjda med det som redan har spelats in.

Vi vet sedan tidigare att filmen skulle haft premiär i november men nu flyttas premiären till februari nästa år. Anledningen till att de också skjuter fram filmen, beror på att den krockar med andra hjältefilmer som The New Mutants och Gambit.

Läs mer om varför X-Men: Dark Phoenix blir försenad här!

Är du besviken på att X-Men: Dark Phoenix skjuts upp?