Insidious är tillbaka – se skräckinjagande trailer

Insidious är tillbaka – se skräckinjagande trailer

Filmtopp
Uppdaterad kl. 06:40 | Publicerad 20 april 2023 kl. 04:00

Biopremiär i sommar

Snart får vi se filmseriens nya kapitel "Insidious: The Red Door" med Patrick Wilson tillbaka i huvudrollen. Spana in den skräckinjagande trailern som släpptes inatt.

2013 var senast vi såg Patrick Wilson och Rose Byrne i en Insidious-film. Då rörde det sig om seriens andra kapitel, som regisserades av skräckmogulen James Wan (The Conjuring, Saw). I sommar återser vi duon när Insidious kommer tillbaka med den nya filmen The Red Door vars officiella trailer nu har landat. Utan att avslöja för mycket går den i god för att det blir ett skräckfyllt återseende av filmserien.

Den nya filmen utspelar sig tio år efter händelserna i Insidious: Chapter Two och följer Josh Lambert som måste "öppna den röda dörren" och gå djupare in i mörkret än vad han någonsin gjort förut i hopp om att äntligen bli kvitt sina demoner. Inte bara kommer han att möta sin familjs mörka förflutna, utan också en mängd nya och ännu mer skrämmande fasor som lurar på den andra sidan.

Se trailern till "Insidious: The Red Door" här:

Då har Insidious: The Red Door premiär

Den efterlängtade filmen utgör Patrick Wilsons debut som regissör. Bland dess producenter har vi både James Wan och Jason Blum, som driver det stora skräckhuset Blumhouse Productions. Insidious: The Red Door har amerikansk biopremiär den 7 juli och förväntas dyka upp på svenska biografer i samma veva.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL