Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Inför Marvel’s Inhumans

Sebastian Håkansson | Nyhet
01 oktober 2017
Sebastian Håkansson | Nyhet
01 oktober 2017
Marvel Inhumans
Nya avsnitt Marvel Inhumans kommer ut varje lördag på HBO Nordic. Foto HBO Nordic,

Marvel’s Inhumans följer vi med på ett spännande äventyr tillsammans med den Kungliga familjen och Black Bolt - Inhumans gåtfulle kung som har en så stark röst att en minsta viskning kan ödelägga en stad. När Inhumans Kungliga familj splittras av en militärkupp lyckas de med nöd och näppe fly till Hawaii, där de får ett oväntat välkomnande. Nu måste de försöka återförenas och återvända till sitt hem innan deras sätt att leva förintas för alltid.

I rollerna ser vi Anson Mount som Black Bolt, Iwan Rheon som Maximus, Serinda Swan som Medusa, Eme Ikwuakor som Gorgon, Isabelle Cornish som Crystal, Ken Leung som Karnak, Ellen Woglom som Lousie, Sonya Baltimore som Auran och Mike Moh som Triton.

Serien är exekutivt producerad av Scott Buck tillsammans med Marvel’s Jeph Loeg och Jim Chory. Buck är även showrunner. Roel Reiné har regisserat och exekutivt producerat de första två avsnitten. Marvel’s Inhumans är en Marvel och IMAX-produktion, co-producerad av Marvel Television och ABC Studios.

Marvel’s Inhumans har premiär den 30 september med avsnitt 1+2 på HBO Nordic, följt av nya avsnitt varje vecka. Inom kort kommer Filmtopps recension av de första avsnitten.