Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Indiana Jones 5.

Indiana Jones 5 färdiginspelad

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2022

Tillbaka på bioduken nästa sommar

En av historiens mest ikoniska filmkaraktärer, Indiana Jones, är på god väg tillbaka till bioduken. Nu vet vi att den femte filmen är färdiginspelad.

Vi kunde tidigare rapportera om att Harrison Ford skadat sig i samband med inspelningen av Indiana Jones 5. Men nu verkar det som att den evige Hollywoodstjärnan tagit sig igenom den fysiskt krävande produktionen. Producenten Frank Marshall delar nämligen med sig av en bild som avslöjar att man nu är klar med inspelningen av den kommande storfilmen: 

I dagsläget har vi ing detaljer om vad filmen kommer att handla om, förutom att det verkar som att den äventyrande professorn kommer att göra upp med nazister ännu en gång.

En digitalt föryngrad "Indy"

En tidigare bild som läckts hintar om att man man använder digitala effekter för att få snart 80-årige Harrison Ford, att se yngre ut i filmen. Ifall det rör sig om specifika sekvenser eller hela filmen återstår att se. Kanske rör det sig om tillbakablickar, som valt att använda tekniken till? Vi har tidigare sett flera andra storfilmer använda sådan teknik, däribland The Irishman och The Return of the Jedi.

"Indiana Jones 5" förväntas ha premiär den 30:e juni 2023.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL