Ilsken Russell Crowe först ut på bio efter Coronakrisen

Ilsken Russell Crowe först ut på bio efter Coronakrisen

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 15:27 | Publicerad 15 maj 2020 kl. 12:00

Crowe spelar minst sagt en vresig och ursinnig billist

I USA är det vissa delstater som i detta nu lättar på restriktionerna kring biobesök, vilket betyder att filmbolagen nu kan sätta premiärdatum. Går allt som planerat så kommer amerikanerna först få se "Unhinged" där Russell Crowe spelar en ilsken bilist.

Foto: Solstice Studious - Russell Crowe
Foto: Solstice Studious - Russell Crowe

Filmen Unhinged kommer att bli en av de allra första filmerna som rullas ut i USA när flera av landets biosallonger slår upp portarna igen. Något som högst troligt kommer att ske i mitten av sommar berättar Variety. Filmen beräknas ha sin stora premiär den 1 juli, två veckor före Christopher Nolans kommande film Tenet.

Som det ser ut nu så är det flera delstater som håller uppe sina restriktioner, däribland New York och Los Angeles, och att vi får se de släppa restriktionerna i nuläget är högst osannolikt. Många filmer produceras i dessa delstater, vilket betyder att många filmers produktion går på sparlåga. 

MER LÄSNING:
Senaste nytt om Coronaviruset i filmvärlden

VD:n bakom produktionsbolaget Solstice Studios, som ligger bakom filmen Unhinged berättar följande:

– Det är möjligt att mindre tätorter kommer att ha premiär och det är OK, även om städer som New York, Chicago eller San Francisco håller stängt. Det finns ett enormt sug efter film även i de mindre orterna. 

Filmen Unhinged handlar om en kvinna som av misstag råkar tuta på fel bilist, och en mardröm påbörjas. Den ilskne bilföraren hon tutade på, kommer att spelas av Russell Crowe.

Har du någon favoritfilm med Russell Crowe?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL