Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Idris Elba.

Idris Elba-film stängs ned på grund av Corona

David Lindahl | Nyhet
18 oktober 2020
David Lindahl | Nyhet
18 oktober 2020

Netflix-filmen "The Harder They Fall" stängs ned tillfälligt.

Netflix stoppar tillfälligt inspelningen av Idris Elbas film "The Harder They Fall" eftersom en person nära produktionen har testat positivt för Corona.

Idris Elba var en av de första i Hollywood att gå ut med att han smittats av Coronaviruset tidigare i mars. Både han och hans fru testade positivt och fick sitta i karantän.

Nu är han tillsammans med Regina King fem veckor in i inspelningen av Netflix-filmen The Harder They Fall där han spelar en laglös som får reda på att mannen som dödade hans föräldrar har släppts från fängelse. Tankar på hämnd väcks inom honom när han samlar ihop ett gäng som kan hjälpa honom att hitta mördaren.

Variety rapporterar att inspelningen nu har stoppats på grund av att en person i produktionsteamet har testat positivt för Covid-19. Avbrottet väntas dock inte vara länge, och planen är att redan någon gång under nästa vecka börja rulla kameran igen. 

The Harder They Fall är den första filmen som som började spelas in i den amerikanska delstaten New Mexico efter Coronavirusets utbrott under våren. Det är ännu oklart när filmen väntas ha premiär på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL